Deszapeziri Mecanizate Romania

Deszapezirea mecanizata se executa cu freze de zapada, tractorase cu lama, tractoare cu lama sau cu cupa, incarcatoare frontale cu cupa de tip Bobcat sau utilaje medii de deszapezire cu brat excavator in spate si cupa in fata (tip JCB).

Deszapezirea cu utilaje de deszapezire se executa pentru curatarea depunerilor de zapada din parcari, de pe aleile de acces auto, de pe rampele de incarcare – descarcare (portile de acces ale camioanelor) ale depozitelor, etc, locuri unde deszapezirea manuala este mai putin eficienta.

Imprastierea sarii, a clorurii de calciu, clorurii de magneziu, a nisipului si a altor materiale antiderapante si a materialelor degivrante se face cu dispozitive adecvate suprafetei care trebuie deszapezita, iar pretul materialelor degivrante / antiderapante se achita separat de pretul / tariful serviciilor de deszapezire.

Interesati de serviciile de deszapeziri mecanizate oferite de firma noastra ? Sunati la 0735281070 sau completati formularul de mai jos si vom reveni cu un raspuns in timp util.

Numele *
E-mail *
Telefon *
Adresa *
Mesaj *

Campurile marcate cu * sunt necesare